Armedica Stoma

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania. +40726260159Orar: Ma: 09:00-20:00; Mi: 09:30-20:00; Jo: 09:00-20:00; Vi: 08:00-20:00; Sâ: 08:15-17:30
  • Tudor ArdeleanMedic Stomatolog
Dotata cu aparatura de ultima ora si personal de specialitate, perfectionat in cadrul cursurilor de profil atat in tara cat si in strainatate, clinica Armedica Stoma din Satu Mare isi asteapta pacientii la cele mai inalte standarde de siguranta si comfort.

Cabinetul de stomatologie are in componenta doi medici specilisti ce sunt la curent cu ultimele tehnologii in domeniul dentar, acumulate prin participarea acestora la diverse conferinte si cursuri internationale. Medicul Ardelean Tudor si Ardelean Carmen sunt absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara.

Servicii oferite

Consultatie initiala

Ce presupune o prima consultatie la Medicul Dentist?

In primul rand, vom completa o fisa despre starea dvs de sanatate generala si vom vorbi despre afectiunile dvs de sanatate de-a lungul timpului, vindecate, nevindecate sau in curs de tratare. Aceasta fisa este confidentiala si toate informatiile cerute au scop medical, ajutandu-ne sa alegem cea mai buna metoda de tratament, adecvata atat problemei dvs dentare, cat si starii generale de sanatate.

Fisa a fost special conceputa pentru pacientii nostri si prin aceasta prima etapa dorim, de la bun inceput, sa venim in intampinarea nevoilor dvs intr-un mod corect, cunoscand toate detaliile legate de starea dvs de sanatate.

Pe baza pozelor initiale impreuna cu radiografia, elaboram planul de tratament.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
100 LEI
disponibil

Consultatie periodica

Consultatia incepe cu verificarea problemelor dvs dentare. Se va verifica statusul gingival, daca exista inflamatii gingivale sau alte probleme.

In urma consultatiei dl doctor isi va face o parere vizavi de problemele dvs dentare si va elibera planul de tratament.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
15 minute
Gratuit
disponibil

Consultatie in scop protetic

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti de pe arcada genereaza modificari ireversibile care intervin in biodinamica aparatului dento-maxilar. Astfel, este redusa eficienta masticatorie, apar blocaje in miscarile fiziologice ale maxilarelor si echilibrul neuro-muscular este perturbat, estetica si fonatia fiind deasemenea afectate.

Edentatia apare ca urmare a proceselor carioase avansate, a bolii parodontale netratate, a traumatismelor directe sau indirecte, a tratamentelor incorect planificate etc. Pentru a incepe oricare dintre procedurile de mai jos este necesara aceasta programare.

Aceste probleme se pot rezolva in cadrul cabinetului nostru prin:
- Lucrari protetice metalo - ceramice
- Lucrari protetice total ceramice
- Proteze dentare
- Implanturi

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
100 LEI
disponibil

Consultatie in scop estetic

Zâmbetul tău vorbește despre tine. El creează întotdeauna prima impresie a celor din jur. Un zâmbet frumos și natural va deveni probabil cel mai puternic atribut al tău.

Mock-up-ul dentar – reprezintă o tehnică de simulare în cabinet cu ajutorul materialelor fotopolimerizabile a tratamentului propus. Procedeul este folosit cel mai adesea în cazul fațetelor, coroanelor ceramice pe dinții frontali sau în tratamentele care vizează modificări de culoare, formă, poziție sau lungime a dinților anteriori.

Wax-up-ul dentar este o tehnica de previzualizare a cazului final si reprezinta o modalitate simpla de comunicare cu pacientul. Acesta se efectueaza în laboratorul propriu, pe modele, folosind ceară de culoarea dinților naturali, de către tehnicianul care va realiza în final lucrarea.

La sfârșitul acestor etape de prefigurare a tratamentului, pacientul va accepta, în deplină cunoștință de cauză, unul dintre tratamentele propuse. Cunoscând deja cum va arăta rezultatul final propus de noi, pentru toate cazurile clinice exista minim două soluții de tratament, sau, adesea, în funcție de caz, chiar și mai multe opțiuni.

Consultatia in scop estetic urmareste a oferi pacientului solutii pentru a avea un zambet perfect, repararea diferitelor probleme de culoare sau forma a dintilor.

In cadrul cabinetului de medicina dentara putem acoperi problemele dintilor dvs prin:
- Aplicare de fatete de compozit
- Aplicare de fatete metalo ceramice
- Aplicare de bijuterii dentare
- Albire profesionala

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
100 LEI
disponibil

Extractia dentara

Extractia este o manopera care se efectueaza doar in ultima instanta, in care dintele nu mai poate fi salvat.

Aceasta este o metoda terapeutica chirurgicala ce consta in indepartarea unui dinte sau rest dentar din cavitatea orala, cu ajutorul unor instrumente speciale, ea efectuandu-se atunci cand celelalte manopere conservatoare au esuat sau nu sunt indicate.

Inainte de extractie, medicul dentist va analiza atent antecedentele dvs. medicale si dentare si va efectua o radiografie.

Pentru extractia unei masele de minte durata interventiei variaza in functie de pozitia in os a acesteia, existenta sau nu a molarului doi precum si de prezenta sau nu a unor procese carioase ce pot slabi rezistenta dintelui si pot complica operatia.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
200 LEI
disponibil

Obturatie (plomba) dentara

Obturatia coronara dentara cunoscuta in termeni populari ca ,,plomba dentara“ este una din cele mai intalnite metode de tratament aplicata in cabinetul de medicina dentara.

Materialele folosite in cadrul cabinetului nostru sunt materiale biocompatibile (fara mercur), au un aspect estetic placut, uneori foarte greu de diferentiat cu ochiul liber fata de dintele natural sanatos.

In cadrul cabinetului de medicina dentara efectuam:
- Obturatii realizate in cabinet
- Obturatii realizate cu ajutorul laboratorului de tehnica dentara numite inlay.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
200 LEI
disponibil

Albire profesionala in cadrul cabinetului stomatologic

Sistemul de albire a dintilor cu lampa ZOOM, ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic. Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort iar timpul redus de tratament precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata de catre pacienti. De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt.




Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM! se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil. Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
500 LEI
disponibil

Detartraj cu ultrasunete periaj profesional si airflow

Detartrajul cu ultrasunete este o metoda noua de curatare a dintilor fara a cauza durere. Pentru multe persoane, detartrarea dintilor este o tortura, cavitatea bucala fiind o zona foarte sensibila. Inainte de introducerea ultrasunetelor, curatarea dintilor se facea manual, cu diverse instrumente care puteau rani dintii.



Detartrajul cu ultrasunete indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii . Reduce numarul bacteriilor, prevenind astfel aparitia bolilor paradontale. Acest tip de detartraj se realizeaza cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete. Acest aparat are forma unei baghete cu un varf care produce vibratii ultrasonice. Actiunea ultrasonica este completata de actiunea de curatare a apei, care indeparteaza reziduurile. Atunci cand este indreptat catre suprafata dintelui, varful aparatului produce vibratii care sparg tartrul si placa bacteriana.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
250 LEI
disponibil

Proteza scheletata

Proteza scheletata este unul dintre cele mai eficiente si mai moderne mijloace de reabilitare a edentatiei (lipsa unuia sau a mai multor dinti) la pacientii la care implantul este contraindicat.
Protezele scheletate sunt lucrari dentare complexe si de mare finete, care implica o parte fixa (o punte dentara pe dintii restanti) si o parte mobilizabila. Aceasta parte mobilizabila arata ca o proteza partiala, dar are un schelet metalic subtire care uneste bazele partilor edentate si care ocoleste dintii restanti. Pe dintii limitanti breselor (dintii de la extremitatile puntii) se monteaza niste sisteme speciale (culise, capse, telescoape), prin care proteza scheletata este fixata de punte.

Pretul unei proteze scheletate se calculeaza in functie de numarul de dinti restanti.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
7000 LEI
disponibil

Punte dentara metalo - ceramica

Pretul afisat este pretul / dinte, costul final al lucrarii este dat de numarul de dinti (sau elemente) continute in lucrare.
Aceste coroane au aspect aproape natural din 2 motive: primul, coroanele metalo-ceramice avand un suport de metal este nevoie de un opac pentru a putea construi ceramica peste el. Acest opac nu mai permite refacerea transluciditatii unui dinte natural chiar facand aceasta refacere a transluciditatii imposibila.
Al doilea motiv este ca aceste coroane metalo-ceramice dezvaluie o linie neagra la nivelul gingiilor, medicii incearca sa ascunda acest defect subgingival desi insesizabil in prima perioada, in timp, gingile se coloreaza gri spre negru cauzand un aspect inestetic al dintelui.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
750 LEI
disponibil

Punte dentara total ceramica

Sunt lucrari dentare confectionate in intregime din ceramica fara schelet metalic sau de zirconiu. Se folosesc in zonele din fata ale gurii (incisivi in special) in cazurile in care pretentiile estetice sunt foarte ridicate.
Coroanele total ceramice necesita metode complexe de executie, folosesc tipuri speciale de ceramica si, din aceste motive, au un cost destul de ridicat.

Pretul afisat este calculat pentru un element.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
1300 LEI
disponibil

Radiografie dentara

O radiografie dentara este o imagine plana a unui organ obtinuta in urma expunerii zonei respective la radiatii X. In cadrul tratamentului stomatologic radiografiile dentare se realizeaza frecvent, de multe ori acestea fiind obligatorii.

Radiografia dentara ajuta la diagnosticarea corecta a cazului clinic si la elaborarea planului de tratament.

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
15 minute
20 LEI
disponibil

Cimentare dispozitiv corono radicular

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
15 minute
250
disponibil

Cimentare inlay

Strada Wolfenbuttel, 49, 440058, Satu Mare, Satu Mare, Romania.
30 minute
300 LEI
disponibil

Echipa

  • Lavinia Marusac din 0 recenzii Programează-mă

    servicii preț durata disponibilitate
    Cimentare inlay 300 LEI 30 minute
    Cimentare dispozitiv corono radicular 250 15 minute
    Punte dentara total ceramica 1300 LEI 30 minute
    Punte dentara metalo - ceramica 750 LEI 30 minute
    Proteza scheletata 7000 LEI 30 minute
  • Tudor ArdeleanMedic Stomatolog Programează-mă

    Dr. Ardelean Tudor s-a nascut in data de 14 ianuarie 1981 la Satu Mare. Dupa ce a terminat Liceul “Doamna Stanca” din Satu Mare, a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, pe care a absolvit-o in anul 2005, urmand apoi cursurile de masterat in cadrul aceleasi facultati.

    servicii preț durata disponibilitate
    Albire profesionala in cadrul cabinetului stomatologic 500 LEI 30 minute
    Cimentare inlay 300 LEI 30 minute
    Cimentare dispozitiv corono radicular 250 15 minute
    Consultatie in scop protetic 100 LEI 30 minute
    Detartraj cu ultrasunete periaj profesional si airflow 250 LEI 30 minute
    Extractia dentara 200 LEI 30 minute
    Obturatie (plomba) dentara 200 LEI 30 minute
    Proteza scheletata 7000 LEI 30 minute
    Punte dentara metalo - ceramica 750 LEI 30 minute
    Punte dentara total ceramica 1300 LEI 30 minute
    Radiografie dentara 20 LEI 15 minute
    Consultatie initiala 100 LEI 30 minute
    Consultatie in scop estetic 100 LEI 30 minute
    Consultatie periodica Gratuit 15 minute
  • Carmen ArdeleanMedic Stomatolog

    Dr. Ardelean Carmen s-a nascut in data de 13 ianuarie 1981 la Deva. Dupa ce a terminat Colegiul National "Iancu de Hunedoara" din Hunedoara, a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina Dentara, pe care a absolvit-o in anul 2005, urmand apoi cursurile de masterat in cadrul aceleasi facultati.

Site-ul nostru foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. Navigand în continuare, vă exprimaţi acordul. Citește mai mult
Nu doresc cookie-uri

ok, am înţeles!